Američka kompanija, sigurna i dugoročna zarada !!

Aug. 29, 2017

Posao je u oblasti internet marketinga. Svaka punoletna osoba iz bilo koje zemlje sveta moze da postane saradnik SFI kompanije potpuno besplatno. U pitanju je legalna internet kompanija koja posluje uspesno vec punih 19 god. Dovoljno je da se popuni samo formular za registraciju. U slucaju da vam posao ne odgovara mozete u bilo kom trenutku odustati i deaktivirati svoj nalog. Registracijom dobijate svog sponzora i sav potreban materijal za rad. Iskustvo i predznanje nije potrebno jer cete imati pomoc i podrsku vaseg sponzora i citavog tima. imamo 6 nacina zarade...poslovi su od marketinskih-oglasavanja posla i proizvoda jedne od najvecih online prodavnica Triplecklicksa, zatim gradnja tima, aukcije, nagradne igre, mogucnost otvaranja vlastite ECA prodavnice i mogucnost prodaje vlastitih polovnih stvari.

May. 26, 2017

Svaka uspešna kompanija mora imati i svog lidera i osnivača. SFI predsednik , glavni izvršni direktor i osnivač SFI kompanije je Gery Carson . Od 1985 Gery je svetski poznat marketar, vlasnik je i izdavač marketing časopisa, poznat je po svojim pionirskim inovacijama u internet marketingu. Negova izvanredna dostignuća predstavljena su u mnogim magazinima “Money Maker’s Monthly,” “Upline,” “Opportunity World Magazine, te brojnim knjigama i video materijalima.

SFI kompanija nije samo virtuelna internet kompanija, ona ima svoje ’’fizičko’’ sedište na adresi: 8251 Northwoods Drive, Suite 200, Lincoln, NE 68505.

 

May. 26, 2017

SFI kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda. U svojoj ponudi trenutno ima preko 90.000 različitih proizvoda. Ova brojka označava samo trenutni broj proizvoda jer on je u stalnom porastu. Prosek od 22sec. po novo učlanjenom članu samo po sebi govori da je i stalan porast članstva u SFI.

NEKOLIKO NAJVAŽNIJIH OBLASTI ZARADE U SFI

  1. Stvaranje vlastitog Tima
  2. Promocija proizvoda  iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 73.000 proizvoda
  3. Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda
  4. Zarada dovođenjem drugih prodavaca
  5. Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija PriceBenders
May. 26, 2017